Tuesday, May 4, 2010

Сърдечно Ви приветстваме в нашия „официален” блог :-) Ще направим всичко възможно, за да се забавлявате и да опознаете отблизо нашият малък свят. Тук ще публикуваме наши и други разсъждения, ще описваме истории от нашия живот, придружени със снимки и видео клипове. Надяваме се, че ще бъде интересно и увлекателно за Вас :)

Както вече знаете, ние сме семейство и обичаме да свирим и пеем. Понеже децата също са част от нашата група, не винаги е лесно всичко да бъде под контрол :) Някой е в лошо настроение, друг е с главоболие, или сме просто мързеливи :) За щастие, тези моменти не се случват често и когато репетираме, всеки от нас е съсредоточен върху своята работа и дава най – доброто от себе си. Между нас има уважение и любов, а това е най – хубавото, защото никой не иска да разруши всичко, като разстройва другия с лошо настроение, ленивост и т.н. Ако някой от нас се провали, цялата идея рухва. Всички ние чувстваме тази отговорност. Нашето основно правило е като при мускетарите: Един за всички, всички за един :)

Каним Ви да посетите нашите страници в този блог:

4Jivas са Готвачи!!! – страницата, която сме посветили на готвенето, една от нашите страсти. Ще разберете колко лесно и вкусно можете да готвите. И не само дамите!
4Jivas са Философи!!! – всичко, което се съдържа на тази страница е за всеки от нас: ти, аз и всички около нас. Толкова малко е необходимо, за да направим живота си по – значим...

4Jivas са Вегетарианци!!! - mук ще намерите отговори на въпросите: Каква е целта да бъдеш вегетарианец, за какво са зеленчуците и как да станем „приятели“ с тях?

4Jivas са Йоги!!! - за да бъде здрав и щастлив, човек трябва да се: УПРАЖНЯВА!!!! Няма упражнения – няма ядене :-)

4Jivas са Фотографи!!! - снимки, снимки и… още веднъж снимки.

Hадяваме се, че всеки ще намери нещо за себе си.

No comments:

Post a Comment